’t Schoon Vertier

It’s time to rise!

’t Schoon Vertier 15 jaar. Go wild! 


In een mensenleven betekent dat puberen. In het geval van ’t Schoon Vertier wil het zoveel zeggen als 15 jaar gepassioneerd muziek en dans maken. En puberen, want ’t Schoon Vertier wil en doet het voortaan ietwat anders. Wat in 2005 startte als een cabaretfanfare is anno 2021 geëvolueerd tot een wervelende band met een duidelijke rock-‘n’-roll signatuur, aangevuurd door blazers, een stevige ritmesectie én een zangeres. Noem het gerust ’t Schoon Vertier 2.0. Een nieuwe wind, een nieuwe look en nieuwe nummers. 

La fille d’O – Murielle Scherre – zorgde voor een dash of reddish charm (‘een kleur voor godinnen!’), Flat Earth Society-boss Peter Vermeersch voor het slotnummer, muzikaal in goede banen geleid door bandleader & componist Stoffel De Waele, in een regie van ’t Schoon Vertier bezieler/choreograaf Lieselot De Sadeleer.

’t Schoon Vertier geeft een nieuwe invulling aan de traditionele Vlaamse majorette. Ze halen dans van het podium en gaan in interactie met de veelzijdigheid van de straat. 

ZIE ZE EN GENIET!

www.schoonvertier.be
www.instagram.com/schoonvertier
www.facebook.com/schoonvertier
www.youtube.com/watch?v=ifBEWt7NfY0

!! Voor het Schoon Vertier betalen jullie € 3 (gepast :-)) aan de kassa. Ze treden 3 keer op gedurende de dag, om 12.30 uur, 15 uur en 18 uur op zondag 3 oktober!!