De Vuurmeesters

!!! AFGELAST DOOR TE SLECHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN – WIE TICKETS KOCHT WORDT GECONTACTEERD DEZE WEEK VOOR TERUGBETALING !!!

zaterdag 2 oktober: +/- 19u30

Vuur in al zijn woeste kracht is fascinerend maar ontembaar. Het is juist dat wilde karakter dat ons als vuurmeesters uitdaagt. Wij willen de magie van vuur ontsluieren en vergroten tegelijkertijd.

We begeleiden het in onze vuurkunstwerken op een ethische en veilige manier, zonder te willen domineren. We doen het uit liefde voor het vuur en uit liefde voor de mensen, in de hoop dat we hen kunnen inspireren en laten dromen.

De vuurparade is een optocht van de meest knotsgekke en bizarre vurige personages met hun al even fascinerende voertuigen: de kasteelfiets, de brandende man, baron boem op zijn hoge fiets en ridder Sigmund met zijn brandende hoofd.

Een bonte stoet van 8 acteurs leggen een parcours af doorheen het park. Vijf scènes zorgen voor rustpunten in het muzikale inferno.

Ideaal om een groot publiek te verwennen.

Tickets voor De Vuurmeesters maken deel uit van Capriool Soirée. In deze tickets zijn inbegrepen: Inie Mini Sprookjesbal, De Vuurmeesters en Capriool Danst met DJ StarWard.

Prijzen:
2.5 tot 5 jaar: € 6
6 tot 18 jaar: € 10
+ 18 jaar: € 12