PERS

Journalisten kunnen contact opnemen via 0472 79 83 45 of wg.sprookjesbos@deviertuinen.be.

Juni 2017 – 29ste editie- Erica Buggenhoudt

Wij gaan al vele jaren naar het sprookjesbos en dit jaar waren alle sprookjes echt heel goed. Sneeuwwitje was zalig en ook de prinses op de.

Juni 2013 – 25ste editie 

Het moet gezegd …
De voorbije 2 weekends brachten we met onze ouders, kinderen en tal van vrijwilligers de 25ste editie van het sprookjesbos.
Het werd een editie om te koesteren!
Mooi weer,
leuke sprookjes,
een vlotte organisatie achter de schermen, … en
een sfeervol en gezellig sprookjesbal om alles af te sluiten.
Wij GLUNDEREN en GENIETEN nog steeds na … .
Dank je wel aan de 3602 bezoekers die hun weg vonden naar het park Liedts in Oudenaarde.
Tot volgend jaar!

 

Mik Torfs – Juni 2012:

Aan het eind van de dag waren we allemaal tinnen soldaatjes met natte stinkvoeten en trollenkoppen onder onze rafelkappen. Maar op een of andere manier maakte dat alles mijn eerste sprookjesbos zo uniek. Alsof er niets sprookjesachtiger is dan mist in het bos…

 

Karel De Vuyst:

Telkens opnieuw worden de parken (van Geraardsbergen en Oudenaarde) een sprookje op zich. Een park is de biotoop bij uitstek om een sprookje levend te maken. Bovendien is voelbaar dat kinderen begrijpen waarom sprookjes verdichtingen zijn van het leven. Hun ogen en oren spitsen zich, hun mondjes vallen open. Ze laten hun fantasie de loop over de symbolen die in het sprookje voorkomen.

 

In de media 2010:

Een namiddag topentertainment voor klein en groot in een oogverblindend kasteelpark. Een niet te missen spektakel waarin sprookjes tot leven komen.

 

Seppe Dombrecht, Sprookjesboskrant, 1e editie:

Het sprookjesbos zijn 6 kindvriendelijke en leuke toneeltjes. Ze worden gespeeld door veel kinderen en een paar volwassenen. Je kan kiezen in welk park je gaat kijken: Oudenaarde of Geraardsbergen. Je kan er vrij in rondlopen en je hoeft niet de hele tijd te kijken. Je kan ook een drankje bestellen, een stukje taart eten of een prijs proberen winnen in het viskraam.